Hablamos con Toni Valero de la Koordinadora de Kolectivos del Parque Alcosa-Alfafar(Valencia). El 25 de febrero será juzgado en Catarroja por okupar una vivienda propiedad de Bankia. Este tipo de juicios y okupaciones vienen haciéndose desde hace años en un barrio con un 40% de población en paro y un 70% bajo el umbral de la pobreza. Nos relata los proyectos y organización de la koordinadora, durante 26 años.

19 de febrero de 2016
| Duración: 01:00:00

25-f: Acompanyament comunitari a les veïnes del Parke Alcosa
15 febrero, 2016
0

ACOMPANYAMENT COMUNITARI

Mentre es criminalitzen a les veïnes del Parke

(acusant-les d’okupar, sense permís, una vivenda del Bankia)

CONCENTRACIO SOLIDARIDAT DIJOUS 25 Febrer 11 H en la plaza dels somnys del Parke

12 H JUTJGATS CATARROJA

Se segueix criminalitzant el veïnat del Parke, amb acusacions injustes i infundades,es jutja , sota l’acusació d’ocupar sense permís una vivenda d’una entitat bancària. Per això es convoca aquesta concentració de suport.

La Koordinadora de Kol·lectius del Parke està realitzant una tasca de mediació per tal de potenciar lloguer social i intentant normalitzar la situació a través dels empadronaments d’acord a la llei. No obstant això són moltes les situacions en les que l’única resposta és la denúncia, judicis i desallotjaments.

Una problemàtica d’urgència social que al Parke Alkosa no és nova i que només pot ser afrontada amb la posada en marxa d’UN PLA DE MESURES URGENTS JA!! Gestionat i decidit per la pròpia població.

Els eixos del serien:

Pla de Mesures Urgents

Renda Bàsica local.
Mesures que faciliten l’accés a l’habitatge, a la formació i a la qualificació professional a tota la població.
Utilització d’espais públics en desús o infrautilitzats per crear un centre social i comunitari.
Programes locals terapèutics, i de prevenció, en el camp de la salut mental.
Col·laborar amb l’economia social i cooperativa, per la creació d’un Pla d’Ocupació Social i Comunitari a través dels serveis públics del municipi.

Asamblea de casas del parke

amnistia social ja

Archivos anuales
Canal RSS/Podcast

ÚLTIMAS EDICIONESkelvinlasfloresok.mp3
MP3 |14.6 MB
catalinadoloresok.mp3
MP3 |1.5 MB

Escuchamos los testimonios, grabados en la comunidad de Monte Olivo-Río Dolores, en el municipio de Cobán, departamento de Alta Verapaz(Guatemala). Relatan la lucha mantenida contra el proyecto de (...)fernandok.mp3
MP3 |9.2 MB

Escuchamos una serie de testimonios grabados en Ixquisis(Huehuetenango). Nos relatan la situación que están viviendo en sus comunidades, a raíz de la construcción de un megaproyecto hidráulico, que (...)