T
 
29M Huelga General. Cabanyal : Viu i Conviu

25 de marzo de 2012. Hablamos con María y Javi(CSU-Cooperación Social Universitaria), levan 16 años trabajando en el colegio Santiago Apóstol de El Cabanyal, con un proyecto de integración con niñ@s del barrio del Cabanyal. Presentan unas jornadas "Viu i conviu al Cabanyal" con las que tratan de visibilizar lo invisibilizado y denunciar la situación del barrio y la exclusión que sufren est@s niñ@s. En la segunda parte del programa hablamos con Emilia, compañera de CGT-València, sobre la nueva reforma laboral y los motivos para una huelga el próximo jueves 29 de Marzo.29M Huelga General. Cabanyal : Viu i Conviu
RediCSU-Huelga29M.mp3
::DESCARGAR::


Duración aproximada: 1:31:00

Hablamos con María y Javi(CSU-Cooperación Social Universitaria), levan 16 años trabajando en el colegio Santiago Apóstol de El Cabanyal, con un proyecto de integración con niñ@s del barrio del Cabanyal. Presentan unas jornadas "Viu i conviu al Cabanyal" con las que tratan de visibilizar lo invisibilizado y denunciar la situación del barrio y la exclusión que sufren est@s niñ@s.

En la segunda parte del programa hablamos con Emilia, compañera de CGT-València, sobre la nueva reforma laboral y los motivos para una huelga el próximo jueves 29 de Marzo.

CRIDA DE CGT – CNT – SO A LA PARTICIPACIÓ EN LA VAGA GENERAL DEL 29 DE MARÇ Contra la Reforma Laboral i el Pacte Social Les organitzacions sindicals Confederació General del Treball (CGT), Confederació Nacional del Treball (CNT) i Solidaritat Obrera (SO), com convocants de la Vaga General del pròxim 29 de març, fem una crida a la participació activa, en aquesta Vaga, de totes i tots els que aquí vivim i treballem, a la classe treballadora amb o sense ocupació, als moviments socials, als col·lectius desfavorits i precaritzats, a les assemblees populars i de barris, joventut, estudiants, pensionistes, desnonades, migrants, exclosos… una crida a tota la població per a secundar l’aturada i les mobilitzacions durant aquesta jornada, una crida a realitzar una paralització total de la producció i del consum, a manifestar un rebuig radical de la política econòmica i social desenvolupades per les diferents Administracions, una crida per a defensar la nostra dignitat i els drets laborals i socials que ens estan robant amb la Reforma Laboral, el Pacte Social i la resta de lleis antisocials que el govern i la patronal estan decretant.

L’objectiu de CGT, CNT i SO al convocar Vaga General no és negociar la Reforma Laboral, sinó derogar-la al costat de la resta de mesures econòmiques i antisocials que agredeixen directament a la classe treballadora.

Exigim la retirada de les polítiques, lleis i actuacions del capital que fomenten l’atur, la retallada de drets col·lectius i individuals, la precarietat i l’explotació de la classe treballadora i que impedeixen un repartiment just del treball, la riquesa i el benestar. Exigim l’aplicació immediata de mesures concretes que acabin amb l’atur, la precarietat, la temporalitat i sinistralitat laboral.

La Vaga General del dia 29 és una data molt important però que, en cas necessari, tindrà continuïtat amb la convocatòria de futures mobilitzacions i Vaga General fins a aconseguir els objectius esmentats. Per a portar-ho a terme CGT, CNT i SO buscarem el màxim d’unitat i confluència amb aquelles altres organitzacions sindicals i moviments socials que persegueixin la defensa dels drets de la classe treballadora, la justícia social i la llibertat.

La lluita està en el carrer i en les empreses

29 M - Vaga General contra la Reforma Laboral i el Pacte Social CGT - CNT - SO

Voces Meridianas
Ver más

Canal RSS/Podcast de Voces Meridianas

RSS/Poscast
http://audio.urcm.net/spip.php?page=backend

Archivos anuales:
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010


Esta web es un proyecto de la Unión de Radios Libres y Comunitarias de Madrid (URCM) www.urcm.net