Al 10 de Santa Teresa

Al 10 de Santa Teresa es un espacio de La Luna Sale a Tiempo Radio, que produce Ca revolta, y tiene como objetivo fundamental "convertir-se en la veu, dins d’aquest programa, de Ca Revolta, de la Casa, com nosaltres sovint l’anomenem. Perquè per a nosaltres, com per a molta altra gent de la ciutat de València i els seus voltants, Ca Revolta s’ha convertit en una segona casa, en eixe espai alternatiu i crític on tantes propostes tenen cabuda. I és de totes aquestes propostes de les que vos parlarem.

Farem un repàs puntual de la programació que, setmana rere setmana, tindrà lloc al número 10 de santa Teresa: les xarrades, els tallers, les exposicions, les excursions, els concerts, quan ens deixen fer-los (ja sabeu els daltabaixos i restriccions que patim en les nostres activitats), els cicles de cinema, la programació del circuit de café-teatre, els seminaris, les mogudes en les quals participem o donem suport... En definitiva, de tota l’activitat social i cultural que, amb un punt de mira propi i quasi sempre allunyat dels circuits oficials, podreu trobar a Ca Revolta.

A més a més, tractarem d’aprofundir en cada programa en alguna de les activitats que considerem que poden tindre un atractiu especial, bé per la seua actualitat, bé per l’interés del debat que puguen suscitar. I això ho farem a través d’entrevistes a algun dels seus protagonistes, o amb reportatges o reflexions realitzats per nosaltres mateixos.

Ca Revolta fa quasi nou anys que està en marxa, som conscients que en aquest temps s’ha convertit en un punt de referència i trobada a la nostra ciutat, i encetar aquest espai ens il·lusiona i ens engresca, perquè ens dóna l’oportunitat d’arribar un poc més lluny en el camí cap a la utopia de transformar profundament la realitat, com deia Cristina Piris, una de les grans responsables del fet que el somni de Ca Revolta es convertira en una realitat". Enrique Tébar.

Archivos anuales
Canal RSS/Podcast

Últimas ediciones20220610llsat-al_10_de_santa_teresa.mp3
MP3 |28.6 MB
20220520llsat-al_10_de_santa_teresa.mp3
MP3 |25 MB
20220429llsat-al_10_de_santa_teresa.mp3
MP3 |23.9 MB